Ismét várható egy új dal a Kocsmazajtól!

Mint, ahogy az év elején a Zalai Hírlap hasábjain megjelent, a zenekar filmzene készítésén fáradozik, miközben újabb és újabb koncerteket ad.

- Joggal mondhatjuk, hogy a 2016-os esztendő első fele a Kocsmazaj életében mozgalmasra sikerült. A koncertjeink mellett a Cinemant Amatőrfilmes Társulat készülő filmjéhez zenét készítünk, segítségükkel elkészült új dalunk is, az Ördögi kör. A társaság jóvoltából e dalból klip is készül, melynek munkálatait a napokban megkezdtük. Terveink szerint folyó év decemberében kerül a közönség elé.

- Nem elfeledhető tény, hogy a zenekar, fennállásának 15. évét ünnepli, melyet - terveink szerint - egy háromállomásos koncertsorozattal ünnepelnénk, amelyről később pontosabb információkkal szolgálunk. A "turné koronája" természetesen a - már hagyománnyá vált - évzáró koncertünk lesz, melyen a közönségünket ebben az esztendőben is szeretnénk valamilyen "zajos" ajándékkal jutalmazni!

A Kocsmazaj ebben a hónapban még két helyen koncertezik. Elsőként 20-án, szombaton 22:00-tól Zalaegerszeg-Botfán, 27-én, 20:30-tól pedig Lovásziban, a már jól megszokott helyünkön, a Kantinban várunk mindenkit, ahol az esemény apropója a nyár búcsúztatása lesz.