Kocsmazaj: Köszönet, nektek!

Mintegy 200 fővel együtt búcsúztatta a zenekar az óévet karácsony másnpaján a Lenti Dallas Clubban.
A koncert apropója - a már megszokottá vált évzáró rendezvény mellett - az új album, a "Láttam a szívedben" debütálása volt.

- Az albumot már elérhetővé tettük a weboldalunkon, valamint a dalok egyenként is hallgathatók, letölthetők  a soundcloud oldalunkról. Elkészülőben van hivatalos youtube csatornánk is, amelyre az újabb videókat januárban igyeksznük feltölteni. A lemez támogatóinak ezúton is köszönetet mondunk.

- Az évzáró koncertet sikeresnek ítéljük meg, ezért "hatalmas taps" jár elsősorban annak a közel 200 embernek, aki meglátogatott minket, másodsorban az Intruders és a Gubanc Band csapatának, hogy jelenlétükkel és zenéjükkel emelték az est fényét. Emellett szeretnénk köszönetet nyílvánítani a Dallas Club vezetőségének, hogy helyszínt biztosított számunkra, valamint  Bogdán Noéminek, hogy segédkezett az "énekszekcióban".

A rendezvény sikerén felbuzdulva a csapatnál szóba került egy április-május közepére tervezett szezonnyitó koncert is, amelyről bővebb információk később látnak napvilágot.