Ezúttal multimédiás lemez lesz az ajándék!

A Kocsmazaj zenekar idén ünnepli fennállásának 15. évét, ennek apropóján december 26-án nagykoncertet tart a Dallas Clubban, Lentiben. Vendégfellépők, előzenekar, sőt egy lemez is szerepel a karácsony másnapi programban.

 

- Mozgalmas évet tudunk magunk mögött. A koncertek mellett két új dalt is írtunk az „Ördögi kör” című filmhez, amelynek videóklipjeit is leforgattuk. A filmmel azonos című zenénk a hivatalos videómegosztó csatornánkon már látható, s hallható. A „Mi lesz a vége” című dalunkat - vendégcsalogató szándékkal – elsőként a decemberi nagykoncerten kaphat kezébe a vendégsereg, egy ajándék multimédiás cd részeként.

- Az előbb említett adathordozó tartalmazni fogja az idei munkáinkat, hang és videó formátumban, emellett werkfilm, karaoke verzió, interjúk és egy képekkel, újságcikkekkel tarkított hangoskönyv is színesíti a korongot.

KoCsMaZaJ Zenekar fényképe.
A zenekar 15 éves felállásából ők biztosan fellépnek!

- Az esti program 19:30-kor indul, 20:00-tól a népszerű Intruders zenekar lép fel Lentiből, majd 21 órától pedig mi, valamint a vendégfellépőink foglalják el a színpadot. A koncert struktúrája merőben eltérő lesz a klasszikustól, hiszen a zenekar 15 éves múltjából nagyon sok zenész velünk együtt fog a színpadon állni. Próbálunk kronológiai sorrendet is kialakítani, így az „évről-évre” változó Kocsmazajt láthatja a közönség.

S hogy „mi lesz a vége”? December 26-án a Dallas Clubban kiderül!

Facebook esemény: itt.